Schetsen voor een nieuw prentenboek

Afgelopen maanden werkte ik met veel plezier aan de schetsen voor een manuscript van Riet Wille. Het manuscript, dat in de zomer van 2011 een boek zal worden, heet ‘Het uur bij Tuur’ en wordt uitgegeven door de Eenhoorn. Hieronder kan je alvast de schetsen zien voor de eerste scène uit het boek. ‘t Zal nog een hele klus worden om de dertien kijkplaten in te kleuren, maar met de gure wintermaanden voor de deur is dat geen probleem. Ik ga ervan genieten potverdikke.

Een eerste schets in mijn ideeënboekje.

De definitieve schets, klaar om uitgewerkt te worden.
This entry was posted in Boeken, Illustratie, Schetsen. Bookmark the permalink.

4 Responses to Schetsen voor een nieuw prentenboek

  1. Ha Frank,

    ik ook 12 grote prenten +cover+schutbladen, we zullen inderdaad weten wat doen!!
    Ik zal aan je denken! ;o)
    Ina

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *