Kerstmis en kerstmannen

Ieder jaar passeert er minstens één kerstopdracht mijn tekentafel. Dit jaar was één van de opdrachten een nieuw affiche voor de kerstmarkt van Gruitrode. Het resultaat kan je hier beneden bekijken.

Voor wie het interesseert: tussen de kerstballen en kerstmannen door werk ik aan een nieuw boek dat ik samen met Stijn Moekaars bedacht. Ik zit in de eerste fase: schetsen, gummen, opwinding, schetsen, schrappen, nervositeit, teleurstelling, opwinding… En als ik ‘s avonds dan eindelijk in bed lig werkt mijn  bovenkamer gewoon verder. Nog enkele dagen en ik kan weer een versnelling lager schakelen, mijn huisgenoten zullen opgelucht zijn als mijn blik niet meer op oneindig staat.

This entry was posted in Illustratie, Schetsen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *