In de aanloop naar de Boekenbeurs…

… Maken de mensen van TVL mooie reportages over schrijvers en illustratoren. Op dinsdag 28 oktober kwamen ze mij een bezoek brengen.

Op de website van TVL mocht ik ook nog een boekentip geven. Drie aanraders voor wie niet weet wat te kopen op de Boekenbeurs.

This entry was posted in Boeken, Boekenbeurs, Kijk Uit Millie!, Millie Duizendvoet. Bookmark the permalink.

2 Responses to In de aanloop naar de Boekenbeurs…

  1. Maureen says:

    Goede boekentips! Leo Timmers is ook 1 van mijn lievelingsillustrators maar hij krijgt nu grote concurrentie ik was al fan van je illustraties bij het boek “uur van Tuur” . Vandaag kocht ik het boek “het pleintje” dat jij persoonlijk signeerde. Ik ben helemaal fan! Zo’n prachtig werk! Ik ga zeker op zoek naar ander werk voor jou en maak zeker promotie voor jou op de school waar ik werk!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *